Onze blogs

Het realiseren van uw droomhuis kent verschillende thema's. Wij helpen je graag om deze te verduidelijken.  Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwerp- en bouwproces. Onze expertise gebruiken we graag om belangrijke punten te verhelderen. Zo bieden we nieuwe inzichten en kom je nooit voor verassingen te staan!

Blog 1 - Tips bij een kavelkeuze maken

Heb je interesse in het kopen van een kavel of sta je op het punt de aankoop te doen? Hoe kun je er zeker van zijn dat je de goede kavelkeuze maakt? Wij leggen het graag aan je uit in onderstaande blog!

Blog 2 - Het programma van eisen en uw woonwensen

Wilt u een huis bouwen? Dan komt er veel op u af. Belangrijk is om uw woonwensen helder en scherp te hebben. Dat is een vereiste om tot uw gewenste droom woon-resultaat te komen. Het gaat over het nemen van goede keuzes en de juiste beslissingen.

Blog 3 - De bouwkosten per m² in 2022

Worstelt u ook met deze vraag? Dat begrijpen we volkomen. Het laatste dat je wilt is financiële onzekerheid. Belangrijk is om grip te houden op het proces en de nodige investeringen. Een droom realiseren gaat niet zomaar. Hiervoor is de juiste kennis en kunde nodig.

Blog 4 - Witte villa met rieten kap

Een zeer populaire combinatie. De witte villa met een rieten dak. Chique, elegant en een luxe uitstraling. De moderne rietgedekte villa is een inspiratiebron voor vele dromen. Ontdek de fraaie ontwerpen en mogelijkheden die er zijn!

Blog 5 - Architect Hengelo

Het prachtige Twentse landschap is terug te vinden in het mooie Hengelo. Ben je van plan om jouw droomhuis te bouwen? Heb jij een architect uit Hengelo nodig om je hierbij te helpen? Wil je helderheid en weten welke stappen je nu moet zetten? Met ons architectenbureau uit Hengelo gaat het vast lukken!

Blog 6 - De bouwkosten per m³ in 2022

De bouwkosten per m³ in 2022? Op Google zult u het antwoord niet zo snel vinden. Silverwonen helpt u gelukkig graag toch duidelijkheid te krijgen over dit vraagstuk. In onze vorige blog spraken we over de bouwkosten per m², echter beperken we ons in de oriëntatie en ontwerpfase tot de bouwkosten per m³. Een belangrijk element is het juiste kengetal voor de woningen.

Blog 7 - 't Vaneker Enschede Silverwonen

't Vaneker staat garant voor ruim wonen. Bouw je eigen huis op een kavel naar keuze in Enschede. SILVERwonen Architecten heeft in de eerste bouwfase van ’t Vaneker al een villa mogen realiseren. Ontdek nu hoe ook jij je eigen droomhuis op 't Vaneker kunt bouwen.

Blog 8 - Havezate Es Hardenberg

Op Havezate-Es Hardenberg woon je buitengewoon mooi tussen het groen. Alle voorzieningen van de stad zijn in de buurt. Ruime kavels van tussen de 600 en 2.000 vierkante meter groot. Ontdek hoe jij ook het huis van je dromen bouwt op deze zeer ruime kavels.

Blog 9 - The Art of Living

The Art of Living schreef recent een mooi artikel over een van onze projecten. Onze exclusieve rietgedekte villa in Maarssen werd omschreven als "een optimale balans tussen zien en gezien worden". In samenwerking met verschillende partijen realiseerden we een prachtig plaatje

Blog 10 - Interieurontwerp Almelo

Ontdek de wereld van interieurontwerp voor een exclusieve villa in Almelo! laat Silverwonen Architecten je inspireren met een 3D-model en een prachtige PDF-presentatie van het interieurontwerp. Wij nemen je mee in de transformatie van ruimtes met een lichtplan.

Blog 11 - Rood voor rood regeling

De Rood voor Rood-regeling biedt een unieke kans aan woningkopers en boeren om vervallen agrarische gebouwen om te zetten in nieuwe woningen. In onderstaande blog ontdek je alles over het herbestemmen van ongebruikte agrarische bebouwing naar waardevolle woonruimte.

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse