Architectenbureau

Ontzorgen als specialiteit

Silverwonen is een architectenbureau dat door de jaren heen exclusieve villabouw tot haar absolute specialiteit heeft ontwikkeld. Onze meerwaarde zit echter niet alleen in het te realiseren eindresultaat, maar vooral ook in de weg om tot uw nieuwe woning te komen. In dit proces worden wij als architectenbureau erg enthousiast als we onze kennis en ervaring kunnen aanwenden om u te ontzorgen.

Bij een gemiddeld ontwerp- en/of bouwproces krijgt u als klant namelijk al snel met veel partijen te maken. Wij zijn meer dan alleen het standaard architectenbureau, en verzorgen voor u als opdrachtgever dan ook het vele regelwerk met andere partijen zodat u zich kunt richten op de zaken die voor u van belang zijn. Denk daarbij aan instanties zoals gemeentes en welstand, maar ook aan de constructeur, de eventuele bouwmanager en andere adviseurs waar u tijdens het ontwikkelen van uw droomhuis mee in aanraking zal komen.

029Rd Berkelmaarssen

Esthetiek, maar ook techniek in huis

Als architectenbureau hebben we onder andere gevoel voor esthetiek, verhoudingen en de balans in volumes, ruimte en licht. Naast deze subjectieve karakteristieken van uw nieuwe woning zijn wij daarentegen ook technisch zeer goed op de hoogte van de nieuwste materialen en hun verscheidene toepassingsmogelijkheden. Zo hebben riet als dakbedekking en hout als gevelbekleding een eerlijke en natuurlijke uitstraling, toch zijn er mogelijk ook alternatieven voorhanden die misschien wel beter bij het ontwerp passen.

"Maak gebruik van onze kennis en maak een vrijblijvende afspraak met ons architectenbureau"

Onafhankelijk en bevlogen architectenbureau

Wij zijn een onafhankelijk architectenbureau. Wij handelen transparant en fair en u kunt dus rekenen op duidelijke en heldere afspraken. Ons team heeft een ruime ervaring en het architectenbureau bezit een uitgebreid netwerk voor aanverwante disciplines zoals bijvoorbeeld het inschakelen van de nodige adviseurs of het ontwerpen van uw tuin- of landschapsplan.

006Rd Berkelmaarssen
Hengelo 20170616

Persoonlijk en betrokken

Onze opdrachtgevers prijzen ons architectenbureau voor onze flexibele opstelling, onze creatieve invalshoek met oog voor detail, het gedegen kennisniveau en de prettige omgang en communicatie. Wij kiezen altijd voor een eerlijke benadering en houden niet van valse pretenties. We doen wat we zeggen, waarbij goed luisteren steeds de basis vormt van een goed eindresultaat. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt tot en met de oplevering.

Nieuwe technieken, oude waarden

Als architectenbureau maken wij gebruik van de allernieuwste technieken en zijn we steeds vernieuwend. Tegelijkertijd houden we vast aan ‘traditionele’ waarden. We zien onszelf dan ook als een niet-traditioneel architectenbureau dat op oude tradities voortborduurt. Onze schetsen beginnen op papier, maar worden in CAD programmatuur uitgevoerd. Nieuwe hightech technieken zoals hololens, 3d maquettes of prints zijn voor ons als architectenbureau niet onbekend.

Wilt u een unieke woning? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse