Team

Richard

2003: oprichting van het bureau door Richard Brok. Hij is architect-eigenaar en doet dit met veel passie. Hij is in staat om snel te schakelen en door zijn staat van dienst kan hij u op unieke wijze informeren over alle facetten van de bouw.

Richard: "Ontwerpen in een eerste kennismaking is een regelrechte uitdaging. Ik word enthousiast op het moment dat ik het vertrouwen van de opdrachtgever krijg op basis van mijn kunde als architect. Ik heb een hekel aan stroperige processen en wanneer ik niet in staat ben om de processen te versnellen of mijn invloed kan uitoefenen."

2016: Haroen Martens is het team komen versterken. Hij is een zeer kundig architect met een voorliefde voor moderne architectuur. Haroen heeft in het zuidelijke België een master in de architectuur behaald, waarna hij zich in Nederland gesetteld heeft.

Haroen: “Ontwerpen is voor mij het creëren van een mooie combinatie tussen de elementen licht, materie, lucht en ruimtebeleving enerzijds en het vinden van de balans tussen de ideeën van de ontwerper en de wensen van de bewoner anderzijds. In ons vakgebied zijn we niet enkel architect, we zijn ook de psycholoog van onze eigen ontwerpprocessen waarin we kritisch moeten kunnen reflecteren over onze eigen ontwerpen, de socioloog die zich moet kunnen inleven in de wereld van anderen en de filosoof die moet weten wat hij wél en wat hij níet weet. Voor dat laatste werken we dus ook wel eens samen met andere experts “

Haroen
Maak gebruik van onze kennis en maak een vrijblijvende afspraak via onze contactpagina

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse