Team

Richard

2003: oprichting van het bureau door Richard Brok. Hij is architect-eigenaar en doet dit met veel passie. Hij is in staat om snel te schakelen en door zijn staat van dienst kan hij u op unieke wijze informeren over alle facetten van de bouw.

Richard: "Ontwerpen in een eerste kennismaking is een regelrechte uitdaging. Ik word enthousiast op het moment dat ik het vertrouwen van de opdrachtgever krijg op basis van mijn kunde als architect. Ik heb een hekel aan stroperige processen en wanneer ik niet in staat ben om de processen te versnellen of mijn invloed kan uitoefenen."

2016: Haroen Martens is het team komen versterken. Hij is een zeer kundig architect met een voorliefde voor moderne architectuur. Haroen heeft in het zuidelijke België een master in de architectuur behaald, waarna hij zich in Nederland gesetteld heeft.

Haroen: “Ontwerpen is voor mij het creëren van de combinatie tussen de elementen licht, lucht, materie en ruimte enerzijds én het vinden van de balans tussen de ideeën van mezelf als ontwerper en uw wensen als toekomstig bewoner anderzijds. In ons creatieve vakgebied zijn we niet enkel architect, we zijn ook een beetje antropoloog, psycholoog en socioloog. We luisteren, reflecteren, bedenken en ontwerpen totdat uw programma en onze kennis leiden tot die ene mooie woning op maat."

Haroen
Maak gebruik van onze kennis en maak een vrijblijvende afspraak via onze contactpagina

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse