Klantervaringen

Met de vele uren werk die we namens Silverwonen Architectuur in onze dienstverlening stoppen, zijn we vaak trots op het resultaat. Daardoor klinken we misschien niet helemaal objectief. Gelukkig hoeft u niet alleen op óns woord af te gaan!

Enorm tevreden!

"Veel architecten laten hun eigen idee behoorlijk prevaleren. Bij Richard hadden we het gevoel dat hij ging voor wat WIJ wilden. Na het eerste gesprek hadden meteen een ‘klik’ en een vertrouwd gevoel. We zijn enorm tevreden met het ontwerp, enorm tevreden over het resultaat, en tevreden over de samenwerking. De slogan: Wonen zoals je het liefst woont, zoals Silverwonen Architecten zegt, KLOPT helemaal!"

- Jos Leerkotte -

Chique Rietgedekte Villa Woonhuisdeurningen Woonhuis
Villa review Theo

Super traject

"Wij hebben voor Silverwonen Architecten gekozen, omdat hun ontwerp ons het meeste aansprak. Het totale beeld van hoe je een huis kan realiseren, sprak Silverwonen ons meer aan dan andere collega architecten. Richard Brok had onze vraag het beste begrepen. Het gevoel dat we bij het eindresultaat hebben is super. Ik zou Richard daarom zeker aanraden!"

- Theo Lekkerkerker -

Goede samenwerking!

"Heb meerdere werken van Silverwonen mogen bewonderen. Je wordt vanaf het intake gesprek op allerlei vlakken geïnformeerd. Door zijn begeleiding en inzichten zorgt Richard ervoor dat je gedurende het proces de juiste keuzes maakt. TOP samenwerking!"

- Jelle Berkhout

Hedendaagse villa

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse