Tuin & landschap

Heeft u een groot kavel of een landgoed in het buitengebied? Dan komt er ongetwijfeld een landschapsontwerp voor de omgeving aan te pas. Maar ook bij minder grote kavels kan het van belang zijn om in de vormentaal van uw tuin een relatie te zoeken met de architectuur van de ontworpen woning.

Hd 3
735E79D7E172296E29Fe0F0Ef7605270

Silverwonen heeft de nodige relaties om een tuin- en landschapsontwerper voor te stellen die afgestemd is op het karakter van uw woning en het programma van uw eisen. De eerste lijnen van dit ontwerp worden pas opgezet als we tenminste in de definitieve ontwerpfase zitten. Toch is het niet ongebruikelijk dat er bij grotere kavels al eerder in het proces een landschappelijke visie aan de basis ligt om het vooroverleg bij de gemeente te kunnen bespoedigen. Een ontwerpbureau waarmee wij een fijne en goede samenwerking hebben is o.a.: Heart for Gardens te Woudenberg.

Een goed omgevingsplan wordt best samen met de architectuur van uw woning ontworpen. Bij een goede afstemming kunnen architectuur en landschap elkaar versterken.

Wilt u een unieke woning? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse