Onze werkwijze

Wij verbeelden door middel van een eerste ruwe schets direct uw wensen en ideeën. Dit kunnen wij doen door de ervaring die binnen het team aanwezig is. Daarnaast beschikken onze mensen ook over de nodige creativiteit en inventiviteit die het geheel een uniek karakter geven.

Samen met u maken wij er iets exclusiefs van!

De werkwijze van Silverwonen onderscheidt zich in de volgende 5 fasen:

Fase 01 - Kennismaken & verkennen

Onze architectuurbeelden zijn prachtig en hebben een afgewogen luxe uitstraling. Zou u dit wensen en wilt u ons echt leren kennen, aarzel dan niet en maak gebruik van ons aanbod om vrijblijvend te brainstormen over de bouwmogelijkheden en ontwerpkansen.

Bent u zich nog aan het oriënteren vraag dan eerst onze brochure aan waarna een gesprek alsnog is in te plannen.

Fase 02 - Ontwerpfase

In deze fase van het proces zal het ontwerp haar definitieve vorm krijgen. Dit doen wij in de eerste plaats om de klant te enthousiasmeren maar ook om alvast een eerste verkenning te doen bij Welstand en Gemeente. Dit noemen wij dan ook vooroverleg welstand.

Fase 03 - Aanvraag omgevingsvergunning

Nadat de ontwerpfase (VO + DO) is afgerond bent u in het bezit van een exclusief architectuurontwerp dat door Silverwonen met de meeste zorg is vervaardigd. Nu zullen de nodige constructie-berekeningen en rapportages moeten worden gemaakt om de vergunning aan te vragen.

Fase 04 - Interieur ontwerp

Nu de architectuur in technische zin op papier is verwerkt en vastgelegd is het zaak om ook de interieurafwerking te verkennen. Bijvoorbeeld welke afwerking komt er in de verschillende ruimtes. Welke deuren worden toegepast en welke deurgrepen komen op de deuren.

Fase 05 - Selectie aannemer & proces uitvoering

Selectie aannemer
De selectie van de aannemer is een uiterst serieuze aangelegenheid en zal dan ook met de nodige zorgvuldigheid moeten worden uitgevoerd. Selectie alleen op prijs is niet aan te raden. Om die reden heeft Silverwonen een geheel eigen selectiemethodiek ontwikkeld.

U wil een unieke woning? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse