Onze werkwijze

Het realiseren van uw droomhuis verloopt in verschillende stappen. Wij verbeelden door middel van een eerste ruwe schets direct uw wensen en ideeën. Dit kunnen wij doen door de ervaring die binnen ons team aanwezig is. Daarnaast beschikken we ook over de nodige creativiteit en inventiviteit die uw nieuwe droomhuis een uniek karakter zal geven.

De werkwijze van Silverwonen onderscheidt zich in de volgende 5 fasen:

Fase 01 - Kennismaken & verkennen

Onze architectuurbeelden zijn prachtig en hebben een afgewogen luxe uitstraling. Zou u dit wensen en wilt u ons echt leren kennen, aarzel dan niet en maak gebruik van ons aanbod om vrijblijvend te brainstormen over de bouwmogelijkheden en ontwerpkansen van uw droomhuis.

Bent u zich nog aan het oriënteren vraag dan eerst onze brochure aan waarna een gesprek alsnog is in te plannen.

Fase 02 - Ontwerpfase

In deze fase van het proces zal het ontwerp van uw droomhuis haar definitieve vorm krijgen. Dit doen wij in de eerste plaats om u als klant te enthousiasmeren maar ook om alvast een eerste verkenning te doen bij Welstand en Gemeente. Dit noemen wij dan ook het vooroverleg welstand. We presenteren eveneens de bouwkosten van het ontwerp van uw droomhuis en de eventuele opmerkingen van de gemeente of van u zullen worden verwerkt in deze fase.

Fase 03 - Aanvraag omgevingsvergunning

Nadat de ontwerpfase (VO + DO) is afgerond bent u in het bezit van een exclusief architectuurontwerp van uw droomhuis dat door Silverwonen met de meeste zorg is vervaardigd. Nu zullen de nodige constructie-berekeningen en rapportages moeten worden gemaakt om de vergunning aan te vragen.

Fase 04 - Interieur ontwerp

Nu de architectuur in technische zin op papier is verwerkt en vastgelegd is het zaak om ook de interieurafwerking te verkennen. Bijvoorbeeld welke afwerkingen komen er in de verschillende ruimtes van uw droomhuis. Welke deuren worden toegepast en welke deurgrepen komen op de deuren.

Fase 05 - Selectie aannemer & proces uitvoering

Selectie aannemer
De selectie van de aannemer is een uiterst serieuze aangelegenheid en zal dan ook met de nodige zorgvuldigheid moeten worden uitgevoerd. Selectie alleen op prijs is niet aan te raden. Om die reden heeft Silverwonen een geheel eigen selectiemethodiek ontwikkeld om uw droomhuis te kunnen realiseren.

Wilt u een unieke woning? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse