Disclaimer

Silverwonen heeft deze website met zorg en aandacht samengesteld, toch kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie welke hier getoond wordt, noch garanties gegeven worden met betrekking tot de juistheid en volledigheid van deze informatie. Silverwonen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van deze informatie door u of derden en eventuele gevolgen hieromtrent. Tevens is Silverwonen niet verantwoordelijk voor gelinkte en externe websites.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Silverwonen worden gereproduceerd of op andere wijze openbaar gemaakt worden anders dan voor persoonlijk (niet bedrijfsmatig) gebruik. Voor materiaal over of van Silverwonen kunt u contact opnemen met Silverwonen.

Silverwonen respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. In onderstaande privacyverklaring (Privacy Policy) leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, één en ander in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Op onze werkzaamheden is de DNR van toepassing, hierop is onder andere onze aansprakelijkheidsverzekering gebaseerd. Indien u niet bekend met deze regeling kunt u deze eveneens onderstaand inkijken (onder 'Algemene voorwaarden').

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse