Bureauvisie

Ontzorgen is onze specialiteit

Silverwonen is een middelgroot architectenbureau dat villabouw tot haar absolute specialiteit heeft. Onze meerwaarde zit niet alleen in het eindresultaat, maar vooral ook in de weg om tot dit resultaat te komen. Wij zien het als een mooi en uitdagend proces waarbij we enthousiast worden zodra we onze kennis en ervaring hierin ook écht kunnen tonen.

Bij een gemiddeld ontwerp- / bouwproces krijgt u als klant al snel met veel partijen te maken. Wij zijn meer dan enkel een architectenbureau. Wij ontzorgen u als opdrachtgever en nemen het vele regelwerk uit handen zodat u zich kunt richten op de zaken die voor u van belang zijn.

029Rd Berkelmaarssen
Foto 21 05 19 12 23 35 Bewerkt

Esthetiek en techniek in huis

Als architect hebben we gevoel voor esthetiek, verhoudingen en de balans in een volume opbouw. Naast deze subjectieve eigenschappen zijn wij ook technisch zeer goed op de hoogte van de nieuwste materialen en hun kerntoepassingen. Zo hebben riet als dakbedekking en hout als gevelbekleding een eerlijke en natuurlijke uitstraling, toch zijn er mogelijk ook alternatieven voorhanden die misschien wel beter bij het ontwerp passen.

"Maak gebruik van onze kennis en maak een vrijblijvende afspraak met de architect"

Onafhankelijk en bevlogen

Wij zijn een onafhankelijk architectenbureau. Wij handelen transparant en fair. U kunt dus rekenen op duidelijke en heldere afspraken. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en het bureau heeft een uitgebreid netwerk voor aanverwante disciplines zoals bijvoorbeeld het ontwerp van uw tuin of landgoed.

006Rd Berkelmaarssen
Hengelo 20170616

Persoonlijk en betrokken

Onze opdrachtgevers prijzen ons voor onze flexibele opstelling, creatieve invalshoek met oog voor detail, gedegen kennisniveau en prettige omgang en communicatie. Wij kiezen altijd voor een eerlijke benadering en houden niet van valse pretenties. We doen wat we zeggen. En als we iets niet kunnen, zeggen we het ook. Goed luisteren, is de basis van goed werk. Wij houden niet van hautaine architectuur. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt tot en met de oplevering.

Nieuwe technieken, oude waarden

Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken en zijn altijd vernieuwend. Tegelijkertijd houden we vast aan ‘traditionele’ waarden. We zien onszelf dan ook als een niet-traditioneel bedrijf dat op oude tradities voortborduurt. Onze schetsen beginnen op papier, maar worden in CAD programmatuur uitgevoerd. Nieuwe hightech technieken zoals hololens, 3d maquettes of prints zijn voor ons niet onbekend.

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse