Installaties

Foto 22 01 19 16 15 42

Met een rapport installatie-concept van het bouwkundig ontwerp is het voor u als eindgebruiker duidelijk hoe de installatiecomponenten worden ingezet om een comfortabel binnenklimaat te verkrijgen. Daarbij zal de adviseur-installaties starten met het opstellen van een programma van wensen waarbij onder andere de techniek van de volgende installatie-items zullen worden besproken: verwarming, koeling, ventilatie, elektra, riolering, communicatie & beveiligingssysteem, domotica, etc.

Het installatie concept kan naar gelang u wenst worden uitgebreid tot een volledig geïntegreerd warmte en koel concept waarin de nieuwste smart oplossingen op het gebied van elektra , geluid en verlichting worden verwerkt. Een voorbeeld van deze techniek vindt u met de toepassing van Loxone Smart Home. Een optimaal systeem dat intuïtief communiceert en verbindt.

Wenst u echter gewoon een goed installatiesysteem dat voldoet aan de - aan de bouw gerelateerde – kwaliteitseisen, maar zonder (duurdere) smart oplossingen dan is dit natuurlijk ook realiseerbaar.

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse