Architect Hengelo

Het prachtige landschap van Twente is terug te vinden in het mooie Hengelo. Een plek waar jouw droom gerealiseerd kan worden. Ben je op zoek naar een architect die jouw wens kan vertalen? Een architect in Hengelo die begrijpt wat jij bedoelt? Een professional die weet welke stappen je nu moet zetten? Die de kennis in huis heeft om alles te verduidelijken? Dan ben je op de juiste plek gekomen! Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Als architect in de omgeving Hengelo begint alles met een heldere proces uitleg. 

Professional in Hengelo

Van ontwerp tot bouw is een architectenbureau belangrijk. De markt kan ondoorzichtig zijn, waardoor je al snel te veel betaald. Wanneer je kiest voor een partner met expertise, netwerk en je vroegtijdig de juiste informatie verleend, dan is bouwen altijd leuk! Silverwonen Architecten is een architectenbureau in Hengelo die in Nederland al veel exclusieve villa’s heeft mogen realiseren. Misschien ben je nog onbekend met het proces om jouw droomhuis te realiseren. Om van die onzekerheid af te komen, moet je in gesprek met een professional.

Architect Hengelo

Architect in Hengelo

Wanneer jij een exclusieve villa wilt realiseren kies je het liefst voor een professional. Als architect in Hengelo helpen we je graag wanneer het gaat om:

  • Architectuur ontwerp
  • Het opzetten en het vertalen van het programma van eisen
  • Budgetbewaking en const-control
  • Bouwtechnische uitwerkingen
  • Bouwbegeleiding
  • Financiële calculaties

Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Terwijl jouw idee het fundament is. Om een idee uit te werken is informatie nodig. Wij maken daarom graag het totale bouw traject in onze eerste kennismaking duidelijk. Wanneer je alles helder hebt, kun je pas van start gaan. Daar helpen wij je graag mee! Zo wordt het JOUW wens die WIJ vertalen. Je krijgt grip op het proces om je eigen keuzes te maken.

“Bij Richard hadden we het gevoel dat hij ging voor wat WIJ wilden. Veel architecten laten hun eigen idee behoorlijk prevaleren. Na het eerste gesprek hadden we meteen een ‘klik’ en een vertrouwd gevoel. We zijn enorm tevreden met het ontwerp, enorm tevreden over het resultaat, en ook tevreden over de samenwerking. De slogan: Wonen zoals je het liefst woont, zoals Silverwonen Architecten zegt, KLOPT helemaal!”

- Jos Leerkotte -

Architect in Hengelo gratis adviesgesprek

Met een duidelijk visie over architectuur staat deze architect uit Hengelo je graag te woord. Door de jaren heen hebben we de ervaring opgebouwd om middels individuele begeleiding unieke villa’s te realiseren. Persoonlijk en op maat gemaakt, helemaal afgestemd op jullie vragen. Jullie wensen worden tijdens het intakegesprek specifiek en scherp gemaakt. Het is ons doel om in te schatten waar jij behoefte aan hebt. Ik ben de partner om in Hengelo mee te bouwen en die exclusieve villa te realiseren waar jij van droomt. Vraag via de knop hieronder gratis een intakegesprek en onze inspiratiebrochure aan. Het hoeft niet lang te duren, voordat je kunt genieten van jullie nieuwe droomhuis.

Als je nog inspiratie nodig hebt, vraag dan de gratis inspiratiebrochure aan!

Wilt u een unieke woning? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse