't Vaneker – Exclusieve villabouw

't Vaneker in Enschede staat garant voor ruim wonen. SILVERwonen Architecten heeft in de eerste bouwfase van ’t Vaneker al een villa mogen realiseren

5 april 2022 - 15:00 uur - 3 minuten lezen

t Vaneker Enschede Ook Uw Exclusieve Villa Laten Ontwerpen En Wonen Zoals U Het Liefst Woont 1
Silverwonen Architecten T Vaneker Enschede

‘t Vaneker - Ook uw exclusieve villa in een groen buitengebied?

Wonen zoals u het liefst woont, in een groen buitengebied, dicht bij de stad Enschede? Dat kan.
’t Vaneker in Enschede, met een oppervlakte van bijna honderd hectare, staat garant voor riant wonen in een groen bosrijke omgeving. En dat dichtbij de stad. Op dit moment zijn er nog verschillende kavels te koop, die geschikt zijn voor landhuizen en exclusieve villa's. Hier kunt u een eigen huis op maat bouwen. De kavels bij ‘t Vaneker zijn ruim opgezet en uitermate geschikt voor architectonische woningen met landelijk uitzicht. Er wordt hier beperkt gestuurd op de bouwstijl, maar de landschappelijke context en eigenheid is wel richtinggevend.

Door de vrije keuze in bouwstijlen is er al een prachtig gevarieerde wijk ontstaan.

Van droom naar uw exclusieve luxe villa ‘op maat’

U wilt een eigen exclusief droomhuis bouwen. Een huis dat op alle vlakken aan uw wensen voldoet. Geen standaard prefab woning? Dan zit u goed bij Silverwonen! Hier gaat het om UNIEKE ontwerpen, om een ‘maat-kostuum’, in tegenstelling tot veel ‘confectie-ontwerpen’.

Uniek, doordat iedere opgave ‘from scratch’ wordt opgebouwd. Elk ontwerp wordt uniek aangevlogen. Waarbij Silverwonen in eerste instantie luistert naar de wensen en dit vervolgens combineert met haar professionele inzichten.

Geslaagde REALISATIE van een exclusieve villa op ’t Vaneker – Enschede

Opdrachtgever aan het woord:

"Via mijn netwerk ben ik getipt om contact op te nemen met Silverwonen Architecten. Tijdens het intake-gesprek met Richard Brok hebben we wat ideeën doorgesproken wat wij mooi vonden. Gelijktijdig werd er getekend op een schets. Deze schets was eigenlijk precies wat wij in gedachten hadden. De eerste schets is dan ook het definitieve ontwerp geworden. Een prettig gesprek en zo zijn wij bij Silverwonen beland. Ons huis bevalt ons PRIMA, we wonen er erg prettig. Ja, als je jouw eigen huis naar wens laat bouwen, dan kan dat precies zoals je het zelf voor ogen hebt. Het eindresultaat is SUPER. Een prachtig huis op een mooie plek waar wij erg gelukkig zijn.

Ik zou Silverwonen Architecten zeker aanbevelen."

  • Exclusieve Villa T Vaneker Enschede
  • Luxieuze Villa T Vaneker Enschede

Omschrijving woning

Silverwonen heeft in de eerste bouwfase van ’t Vaneker deze bovenstaande exclusieve villa mogen opleveren. Het huis is voorzien van een prachtige plattegrond. Vanuit de keuken is er een mooie doorkijk naar het voorterrein door het loskoppelen van het bijgebouw van het hoofdgebouw. Tevens is deze woonkeuken voorzien van een ruime serre aan de achtergevel. Het bijgebouw is ondergeschikt vormgegeven en voorzien van houten delen. Uniek aan de voorgevel is de verticale lantaarn, oftewel de ‘uitgerekte dakkapel’ die zo kenmerkend is voor de Silverwonen ontwerpen.

LAAT JE INSPIREREN

Proef de sfeer van de woningen die we de afgelopen jaren hebben ontworpen. In ons inspiratieboek vind je een overzicht van gerealiseerde landelijk gelegen moderne villa’s. Een hele mooie impressie van Silverwonen Architecten. Een inspiratiebrochure volop ideeën en informatie om je exclusieve droomhuis te realiseren. Vraag het digitaal inspiratieboek volop ideeën direct aan U wilt het inspiratieboek van SILVERwonen digitaal ontvangen. Als u hieronder uw gegevens invult, kunt u straks al uw ideeën opdoen voor een nieuwe droomwoning.

Inspiratieboek Silverwonen Architecten

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN SILVERWONEN ARCHITECTEN

De bouwkosten per m³ in 2022

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een overzicht van deze gerealiseerde exclusieve, rietgedekte villa geeft een impressie van SILVERwonen Architectuur, hèt architectenbureau dat exclusieve villabouw tot haar absolute specialiteit heeft. Architect is Richard Brok. Wij zijn een team van ambitieuze architecten tot kundige bouwexperts die u adviseren & ontzorgen. Wij begeleiden u van Begin tot Eind om UW droom woonwens maximaal te realiseren. Wonen zoals u het liefst woont. Van kavel tot droomhuis.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Bijvoorbeeld over de kosten van het bouwen van een exclusieve villa of over een bestemmingsplanprocedure.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina of via de chat functie rechts onder in uw scherm.

Video call: Wenst u een online advies gesprek. Laat het ons weten en geef uw voorkeurtijdstip door. Dit kan ook in de avond van 19:30 uur tot 20:30 uur.

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse