Interieurontwerp Villa te Almelo

In de interieurontwerpfase van een luxe villa worden de afwerking en speciale elementen van de verschillende ruimtes verkend. Dit omvat het kiezen van deuren, deurbeslag, open haarden en andere speciale elementen om de sfeer en uitstraling van de ruimte te bepalen. Samen ons als architectenbureau is het proces gevisualiseerd in een 3D-model. We hebben een lichtplan opgesteld om de ruimtes compleet te transformeren en de gewenste sfeer en uitstraling van de villa te realiseren. Er is gewerkt met gerenommeerde merken om de kwaliteit te garanderen.

Video 3D model

Voor onze opdrachtgever werd een droomhuis ontworpen.

Stelt u zich eens voor: uw droomhuis. Het is nog niet gebouwd, maar het voelt al zo realistisch. U ziet het interieur al voor u. Het is mogelijk om door de verschillende ruimtes te lopen en kunt zich al helemaal voorstellen hoe het zal zijn om in deze prachtige villa te wonen. Dit is wat er gebeurt als u door een 3D-model loopt. Het is een geweldige manier om de ruimtes te visualiseren en een gevoel te krijgen bij hoe het zal zijn om in uw droomvilla te wonen.

Interieurontwerp Villa Almelo

PDF presentatie downloaden?

Ben je benieuwd naar de PDF presentatie van deze luxe villa? Download dan nu het interieurontwerp en laat je inspireren door het prachtige resultaat! Deze presentatie neemt je mee op een reis door de verschillende ruimtes en laat je zien hoe het interieur tot in de kleinste details is uitgewerkt.

Silverwonen Architecten stopt veel tijd en energie in haar presentaties. Zo zorgen wij ervoor dat u een realistisch beeld krijgt van de woning. Van moodboard tot sfeerimpressies. Laat je verrassen en download nu de PDF presentatie!

Interieurontwerp 12
Interieurontwerp 2
Interieurontwerp 4
Interieurontwerp 5
Interieurontwerp 6
Interieurontwerp 7
Interieurontwerp 8
Interieurontwerp 9
Interieurontwerp 10
Interieurontwerp 11
Interieurontwerp 1

Vragen over interieur? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse