Uw Moderne woning bouwen

U wil uw moderne woning bouwen, hoe gaat dat precies in zijn werk?

Silverwonen architecten is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het ontwerpen én bouwen van een moderne woning. Onze architecten nemen uw wensen en ideeën voor uw moderne woning mee in dit hele proces. Op basis van de wensen en ideeën bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn op het perceel dat u in optie heeft of al heeft gekocht. Dit is hét moment waarop uw moderne woning vorm begint te krijgen. Vanaf de eerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp nemen de architecten van Silverwonen u mee in het ontwerpproces en ziet u uw moderne woning tot leven komen.

Son En Breughel Liggend 01
Son En Breughel Liggend 03
Son En Breughel Liggend 04
Son En Breughel Liggend 05
Son En Breughel Liggend 06
Son En Breughel Liggend 06
Son En Breughel Liggend 08
Son En Breughel Staand 05
Son En Breughel Staand 06
Ter Steege Liggend 03
Ter Steege Liggend 04
Ter Steege Liggend 07
Ter Steege Liggend 08
Ter Steege Liggend 09
Ter Steege Liggend 10
Ter Steege Liggend 11
Ter Steege Liggend 12
Ter Steege Staand 01
Ter Steege Staand 02
Ter Steege Staand 03
Ter Steege Staand 04
Ter Steege Staand 05
Ter Steege Staand 06

Interieurontwerp

Nadat er een ontwerp ligt, in zowel 2D als 3D, ontzorgen wij u als opdrachtgever volledig. Wij dienen de aanvraag voor de omgevingsvergunning, middels de ontwerpen en rapporten rondom uw moderne woning, in bij de gemeente. Terwijl de gemeente zich buigt over deze aanvraag starten wij samen met u met het interieurontwerp. Bij een moderne woning is het van groot belang dat het interieur van de woning aansluit op uw wensen en eisen. Daarnaast moet het interieurontwerp natuurlijk aansluiten op de uiterlijke kenmerken van de woning. Samen met u bespreken we de verschillende mogelijkheden. Welke deuren worden er gebruikt? Welke kleur vloer adviseren we? Wij doen er alles aan om uw moderne woning zowel van binnen als van buiten als thuis te laten voelen.

Verlichtingsplan

Naast het interieur is ook verlichting van belang in de ontwerpfase. Verlichting laat uw moderne woning namelijk nog beter tot zijn recht komen wanneer de nacht valt. Door samen met u een lichtontwerp te maken, zorgen we dat elke ruimte perfect verlicht is en het gehele lichtplan hand-in-hand gaat met het interieur van uw woning. Verlichting zorgt ervoor dat de accenten in uw moderne woning nog beter tot hun recht komen. Een synergie van licht en ruimte.

De realisatie van uw moderne woning

Wanneer de omgevingsvergunning door de gemeente verleend wordt en we de laatste details in het ontwerp hebben aangepast, wordt het tijd om uw moderne woning te realiseren. In deze fase selecteren we samen met u de aannemer. Als de aannemer geselecteerd en gecontracteerd is, kan er gestart worden met de bouw van de moderne woning. Tijdens dit gehele bouwproces begeleiden de architecten van Silverwonen u en staan ze in nauw contact met de aannemer om de bouw te begeleiden.

Wanneer de laatste onderdelen van uw moderne woning zijn gerealiseerd, komt het moment om u de sleutel van de woning te overhandigen. Silverwonen architecten is pas tevreden als u tevreden bent. Tijdens ons gehele traject willen wij ervoor zorgen dat u, op het moment dat u de deur van uw moderne woning voor het eerst opent, direct uw droomhuis binnen stapt. Als u dat gevoel hebt, weten wij dat wij de perfecte moderne woning voor u gerealiseerd hebben.

Wilt u meer inspiratie voor uw moderne woning? Ons portfolio vindt u hier.