Een eigen villa bouwen? Silverwonen maakt uw dromen waar!

Wilt u een eigen villa bouwen, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Silverwonen Architecten is het bureau dat u volledig begeleidt en ontzorgt tijden het traject om uw villa te bouwen. Allereerst is het belangrijk om te bekijken welk type villa u wilt bouwen? Of het nu gaat om een moderne villa, landelijke villa of een klassieke villa, Silverwonen vertaalt uw wensen en dromen naar een te bouwen villa en begeleidt u in het volledige traject tot u de sleutel voor het eerst in het slot van de voordeur steekt.


03 Sliders 1420X715Px 0005 Van Zeijl 01

Uw villa bouwen op papier.

Een villa bouwen is iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Wij van Silverwonen begrijpen dat ieder detail belangrijk is om de villa te bouwen dat perfect aansluit op uw ideale woonbeeld. Om te starten met het traject schuift de architect van Silverwonen bij u aan om uw wensen, eisen en dromen te achterhalen. Tijdens deze kennismaking worden de eerste schetsen gemaakt en krijgt u een beeld van de mogelijkheden die Silverwonen biedt om uw villa te bouwen. Samen met u bouwen we de villa op papier al op, zodat we daarna kunnen starten met het ontwerpproces. In het ontwerpproces werken we de tekeningen van de te bouwen villa verder uit. Hierin maken we materiaalkeuzes en nemen we ieder detail onder de loep. Tijdens de ontwerppresentatie laten we onze plannen en ideeën aan u zien.

Voordat we uw villa bouwen

Voordat de schop in de grond kan moet er nog erg veel gebeuren. Allereerst moeten de juiste vergunningen aangevraagd worden bij de gemeente. Silverwonen levert alle documentatie aan en neemt de gemeente mee in de ontwerpkeuzes die gemaakt zijn om uw villa te kunnen bouwen. Tijdens deze aanvraagperiode bekijken we samen met u welke verdere details we kunnen ontwerpen. Hierin bekijken we het interieurontwerp van de te bouwen villa, bekijken we het lichtplan en is er ruimte om een landschaps-of tuinontwerp te maken. Uiteindelijk kunt u dan uw villa bouwen waarin nagedacht is over ieder element.

Uw villa bouwen

Nadat de laatste details uitgewerkt zijn en de vergunningen zijn verleend, is het tijd om te starten met het bouwen van uw villa. Silverwonen begeleidt en ontzorgt u hier volledig in. Zo helpen wij u met het maken van de keuze voor de juiste aannemer. Op het moment dat zij starten met het bouwen van uw villa, zullen wij contact met de aannemer onderhouden om het exclusieve woningontwerp te realiseren. Zo bouwen wij, samen met u, de villa van uw dromen!

Interesse? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse