Landelijk wonen

Landelijk wonen is de afgelopen jaren sterk in populariteit gegroeid. Kavels worden steeds rianter, villawijken steeds omgevingsgerichter en de bouwmogelijkheden steeds groter. Deze veranderingen vragen ook om ontwerpen die beter aansluiten op de mogelijkheden die deze kavels bieden. Landelijk wonen begint bij het uiterlijk van de woning. Of het nu gaat om een rieten kap of dakpannen, gestucte muren of schoon metselwerk, of juist de synergie met de omgeving, de mogelijkheden rondom landelijk wonen zijn enorm.

03 Sliders 1420X715Px 0005 Van Zeijl 01

Landelijk wonen met Silverwonen

Silverwonen architecten heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een architectenbureau die exclusieve villabouw als absolute specialiteit heeft. Deze woningen kunnen modern, klassiek, hedendaags of landelijk zijn. Wanneer de opdrachtgever kiest voor landelijk wonen, bekijkt Silverwonen wat de wensen en ideeën zijn van de klant. Tijdens een eerste kennismaking worden deze wensen en ideeën met een architect besproken en worden de eerste eenvoudige schetsen gemaakt. Voor landelijk wonen is het uiterst belangrijk dat de mogelijkheden van het kavel goed bekeken worden om de woning zo optimaal tot zijn recht te laten komen in de landelijke omgeving.

Na deze kennismaking wordt verder gewerkt aan het uiteindelijke ontwerp. Belangrijk hierin is dat wij de wensen van u als klant meenemen en deze combineren met onze eigen creativiteit. Op deze wijze creëren we een woning die aansluit op uw wensen, maar u verrast qua esthetiek en ruimtelijk ontwerp. Bij landelijk wonen is het samenspel van licht, ruimte, materiaal en omgeving van uiterst groot belang. Wij kijken daarom naar alle mogelijkheden die de kavel biedt en controleren de mogelijkheden met de eventuele richtlijnen, zoals het beeldkwaliteitsplan.

Interieurontwerp

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, dienen we de vergunningaanvragen in bij de gemeente. Hierin zorgt Silverwonen dat alle benodigde documenten bij de gemeente komen te liggen. In deze fase wordt u compleet ontzorgd en onderhouden wij het contact met de gemeente.

Nadat deze stukken ingediend zijn, wordt er gekeken naar andere aspecten van landelijk wonen. Uiteraard is de landelijke woning zelf het belangrijkste onderdeel van het project. Om deze woning optimaal tot zijn recht te laten komen, het landelijk wonen ook te vertalen én extra te benadrukken, maakt Silverwonen ook een interieurontwerp en lichtontwerp. Dit zorgt ervoor dat de landelijke aspecten van de woning optimaal benadrukt worden en het interieur volledig aansluit op het ontwerp. Het landelijk wonen wordt op deze manier zowel binnen als buiten optimaal vertaald.

Bouwbegeleiding

Wanneer de landelijke woning gerealiseerd wordt ondersteunt Silverwonen zowel u als de aannemer met de bouw van de woning. Samen met u maken wij een keuze voor een uitvoerder en kan er gestart worden met de bouw. Tijdens de bouw van uw landelijke woning ondersteunen wij u en houden we regelmatig bouwvergadering met u en de aannemer om het proces en budget te bewaken.

Uiteindelijk kunt u landelijk wonen in uw door Silverwonen gerealiseerde droomvilla. Silverwonen zal haar inzet tonen in elke fase van het bouwproces zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Landelijk wonen staat ook voor harmonie met de natuurelementen. In harmonie realiseren wij uw wens om landelijk te wonen in uw eigen droomvilla!