Architect voor uw moderne woning

Wanneer u uw moderne droomwoning gaat realiseren is het belangrijk om de juiste architect voor uw moderne woning te selecteren. Silverwonen Architecten is een architectenbureau dat moderne woningen en exclusieve villa’s realiseert. Als architect voor uw moderne woning vertaalt Silverwonen uw dromen, wensen en eisen in een moderne woning waar u uw leven lang al van hebt gedroomd. Om dit mogelijk te maken kijkt de architect per moderne woning naar de mogelijkheden, kansen die de omgeving van de kavel te bieden heeft en de elementen ruimte, lucht en licht om te zorgen dat uw moderne woning in alle gevallen perfect tot zijn recht komt.

Son 01

De rol van de architect voor uw moderne woning

Bij moderne woningen is het van groot belang dat er met veel zaken rekening gehouden wordt door de architect. De architect van de moderne woning dient namelijk de juiste materialen te gebruiken en iedere ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen door licht en ruimte hand in hand te laten gaan met elkaar. Door hier een lijnenspel aan toe te voegen waarin zichtlijnen en ruimtelijke efficiëntie meegenomen worden, creëert de architect de perfecte moderne woning. Natuurlijk sluit deze woning naadloos aan op uw wensen. Tijdens een eerste kennismakingssessie gaat de architect met u in gesprek om te achterhalen wat de wensen voor uw moderne woning zijn. Op basis van deze wensen schetst de architect samen met u de eerste ideeën voor uw moderne woning. Naderhand worden deze ideeën uitgewerkt naar concrete ontwerpen die wij u in de ontwerpfase presenteren.

Omgevingsvergunning

Nadat de architect de ontwerptekeningen voor uw moderne woning heeft gepresenteerd, vraagt Silverwonen de omgevingsvergunning aan bij de gemeente. Hierin ontzorgt de architect u volledig en leveren wij alle juiste documenten aan bij de gemeente. Tijdens dit proces start de fase op waarin met u gekeken wordt naar het interieurontwerp van uw moderne woning in samenspraak met onze architect. Ook het lichtontwerp en tuinontwerp kunnen in deze fase meegenomen worden. Op deze wijze zorgen wij er als uw architect voor dat alle aspecten van uw moderne woning perfect tot hun recht komen.

De bouw van uw moderne woning

Wanneer de architect de laatste aanpassingen aan het ontwerp voor uw moderne woning heeft uitgevoerd, is het tijd om samen met u de aannemer te selecteren. De aannemer, die verantwoordelijk is voor de bouw van uw moderne woning, wordt door ons gezamenlijk geselecteerd door een uniek selectieproces. Na deze selectie kan gestart worden met de bouw en zal de architect de aannemer begeleiden en ondersteunen bij de bouw van uw moderne woning om te zorgen dat alles volledig conform het ontwerp gerealiseerd wordt. Als de architect uw moderne woning samen met u betreedt, ervaart u direct een gevoel van “thuiskomen”.

Moderne Woning