Interieur

Interieur

De aankleding en inrichting van het interieur komen overeen met Fase 04 onder het kopje "Onze Werkwijze". De architect van het exterieur heeft in grote lijnen de bouwkundige afmetingen en ligging van de divers gewenste ruimtes bepaald. De omgevingsvergunning is nu aangevraagd waardoor de focus kan worden gericht op de nadere afwerking en styling van het interieur. Met styling bedoelen wij de Look & Feel van de ruimte. Deze kan worden aangeduid als zijnde, modern, trendy, dynamisch, renaissance, of industrieel. De styling kan afwijken van het exterieur en hoeft niet direct aan te sluiten met het exterieur. Het onverwachte kan minstens net zo interessant uitpakken dan een geheel in lijn doorgevoerde consistente stijl.

Bij het Interieur maken wij onderscheid in de volgende drie stappen :

Bouwkundige afwerking van vloer, wand en plafond.

Bij Silverwonen nemen wij de aankleding van de bouwkundige ruimtes met u door en bemonsteren we (waar nodig) de verschillende afwerkingen. De afwerking van vloeren, wanden en plafonds komen hierin steeds aan bod.

Er zijn per onderdeel steeds tal van keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld op het gebied van vloerafwerking aan een naturel houten vloer of een alternatief hiervoor in PVC of keramische tegels. Het is ook belangrijk om in de keuze van de materialisering steeds het raakvlak tussen het gekozen product en het toe te passen installatieconcept op te zoeken. Vloerverwarming en vloerafwerking dienen bijvoorbeeld goed op elkaar te zijn afgestemd.

Interieur maatwerk

Hierbij moet u denken aan een mooie walk-in closet die functioneel en qua design is afgestemd op uw woonwensen. Daarnaast zijn er diverse overige maatwerk elementen zoals een tv-meubel of de indeling van een bijkeuken of keuken die door een interieurarchitect kunnen worden opgezet. Exclusief maatwerk is steeds mogelijk doordat Silverwonen samenwerkt met diverse interieurarchitecten met een geheel eigen stijl. Wij zoeken in overleg met uw wensen naar de beste match.

Styling Interieur

Bij de styling van het interieur zoeken wij naar de juiste afwerking en aankleding door middel van stoffering, meubels en losse accessoires zoals kussens, vazen en decoratieve art. Styling van het interieur is een geheel eigen discipline en zeer trendgevoelig. Wij brengen u in contact met de juiste interieurstylisten die u optimaal kunnen adviseren.

U heeft meer vragen over een goed bouwproces? Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse